Concert Reviews

Ik bezoek graag concerten en festivals. Want hoe tof is het om de band of artiest, waar je dagelijks naar luistert, live te zien!

Het gebeurt soms dat onze agenda ontploft van evenementen die staan ingepland. Helaas momenteel niet zoveel op het programma, maar wat niet is kan nog komen.

Programma

Kensington – Live at Ziggodome 2017 – Bioscoop – Donderdag 22 november 2018
Will Knox – Cinetol Amsterdam – Donderdag 6 december 2018
George Ezra – Ahoy Rotterdam – Maandag 13 mei 2019

Na het bezoek zal ik een review schrijven!

Zie mijn reviews:
Jett Rebel – Tour 7 (7 Cities / 7 shows) N.a.v. zijn album: 7.
George Ezra – AFAS live Amsterdam – Dinsdag 30 oktober 2018

Bezoek je graag concerten en festivals? Hier wat gratis tips:

 • Maak een account aan op Ticketmaster en geef hierbij aan welke artiest/band je graag live wilt zien spelen. Je krijgt namelijk meldingen, wanneer en waar ze gaan spelen.
  https://www.ticketmaster.nl (Ticketmaster heeft ook een app, die te downloaden is via de bekende App stores)
 • Helaas is Ticketmaster niet altijd verkoper van de kaartjes, dus zorg ervoor dat je je favoriete artiest ook volgt op Social Media. Ze laten je echt wel weten wanneer ze weer gaan touren!
 • Ben je net te laat voor het kopen van een kaartje? Dan baal je als een stekker!
  Via https://www.ticketswap.nl kun je aangeven dat je zoekende bent naar een kaartje. Je krijgt een melding wanneer iemand een kaartje verkoopt.
  Ticketswap kan ook gebruikt worden als je een keer spontaan een avondje weg wilt. Check dan even op de venue waar je heen wilt, bijvoorbeeld Tivoli Vredenburg, wat er die avond speelt. Soms kan je op het laatste moment voor een spotprijsje nog naar een tof evenement. Download de app via de bekende App stores.
 • De welbekende: Vakantieveilingen, Ticketveiling of Social Deal (app), kan je ook zeker een leuke aanbieding tegen komen. Lees wel voor de aankoop even de kleine lettertjes.

Oke, kaartje gescoord en het is zover?

 • Geen zitplaats, maar een staanplaats? Zorg dat je op tijd bent! Je wilt echt niet achteraan staan of aan de zijkant bij de bar.. Hier krijg je namelijk maar het halve concert mee. Echte superfan? Zorg dan dat je super, super, super op tijd bent. Meestal zijn er namelijk nog meer superfans die ook gaan.
 • Ga je super op tijd, dan wil je bij het openen van de deuren niet nog in de rij voor je jas. Doe lekker een dik vest aan voor in de rij en knoop deze om je middel als je binnen bent.
 • Drinken? Dat is belangrijk! Zorg dat je wat vloeistof binnen hebt voordat de deuren open gaan, maar ga dan eerst een plekje opzoeken in de zaal. Meestal ben je met z’n tweeën… Als je moet plassen of je hebt dorst, kan er eentje blijven staan.. Spot is taken!
 • Zitplaatsen, dan kan je lekker relaxed doen. Maar het is wel zo leuk als je het voorprogramma ook even meepakt. Soms zitten hier leuke verrassingen tussen! Daarnaast is het voor diegene die komt spelen ook wel net zo leuk.
Advertenties

Create a website or blog at WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: