Vrijdag 16-11-2018

Release Friday || 9 november 2018

 

  1. Nienke Plas – Vrijdag (TIP VAN DE DAG)

 

 

Nienke Plas is bekend geworden als YouTuber en heeft inmiddels bijna 200.000 abonnees. Ze plaatst iedere maandag en donderdag hilarische filmpjes. Wil je ze zien, check dan haar YouTube-kanaal:
Nienke Plas

Daarnaast is zijn nog steeds te zien als kandidaat in Expeditie Robinson, waarin ze zichzelf al 2x heeft terug gevochten de groep in. 

Nu slaat ze een compleet nieuwe weg in en volgt hier in de voetstappen van Famke Louise. Ook Nienke is een samenwerking aangegaan met Bizzey en heeft vandaag haar nieuwe single “Vrijdag” uitgebracht. 

In de clip acteert Nienke een alleenstaande moeder, die moeite heeft om de eindjes aan elkaar te knopen en vecht ze voor haar zoontje. Haar oplossing om geld binnen te krijgen is te gaan strippen en dat levert een pikante clip op. Dat ze hilarisch is, dat wisten we al. Maar dat ze ook nog eens verdomd goed kan acteren en een lekker nootje kan zingen… ?
Het nummer zelf heeft een prachtige tekst. Ze verteld een verhaal, die je af wilt luisteren! Het nummer heeft ook nog eens een lekkere beat.. Maar wat wil je met zo’n compagnon. 

2. 6 Summers By Anderson .Paak

3. Movement By Hozier

4. Hurricanes By Dido

5. Always On My Mind By Mike Mago & Dog Collective

6. Wintertime By Norah Jones

7. Gods By Nothing But Thieves

8. Bring You Home By The Partysquad, James Francis

9.  Growingwise By Koosje

10. Le Freak (Oliver Heldens Remix) By CHIC, Nile Rodger, Oliver Heldens

Alle nummers zijn ook toegevoegd aan Linsey’s Playlist 🎶 Op Spotify!

Link naar Spotify

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: