Woensdag 07-11-2018

Single Wednesday 07-11-2018

 

 

De single waar je niet omheen kan!

Duurt te lang – Davina Michelle (ft. Glen Faria)

Tijdens het programma “De Beste Zangers van Nederland” heeft Davina Michelle het nummer Duurt te Lang een nieuw leven ingeblazen. Het nummer is origineel van Glen Faria.

Het concept van het programma: In iedere aflevering staat één zanger centraal, die voor iedereen een ander lied uitgekozen heeft om te zingen. Sinds 2012 wordt het programma gepresenteerd door Jan Smit. Deelname aan de Beste Zangers vormde de afgelopen jaren voor sommige deelnemers een keerpunt in hun carrière, zoals bij Glennis Grace, André Hazes jr. en Dennie Christian.

Naar verwachting zorgt dit seizoen een keerpunt in de carrière van Davina Michelle.

In 2016 deed ze al mee aan het programma Idols, waar ze het tot de duetten-ronde schopte op Bali.

In februari 2017 startte Davina haar eigen YouTube-kanaal, waarop ze wekelijks een cover post van een Engelstalig nummer.

In augustus 2017 bracht ze op het kanaal het nummer ten gehore “What About us” en deze werd opgepikt door de oorspronkelijke zangeres P!NK. Zij gaf de comment:

That’s better ten I will ever Sound!

Inmiddels is het filmpje ruim 10 miljoen keer bekeken op YouTube!

Haar YouTube-kanaal heeft inmiddels ruim 460.000 volgers: Link naar het YouTube-kanaal

De single Duurt te Lang die ze uitbracht naar aanleiding van “De Beste Zangers van Nederland” is inmiddels in alle hitlijsten bovenaan terecht gekomen. De versie met Glen Faria speelde ze live tijdens RTL late night.

Het liedje gaat over een break up, na een lange relatie. Hoe moeilijk het is, is het soms beter om diegene waar je heel veel van houd los te laten, omdat je in cirkels draait en de pijn bij ruzies niet overgaat. Een mooie breekbare boodschap in een pop/RnB liedje. Het is een tekst waar veel mensen zich in kunnen vinden.

De melodie? Die blijft lekker hangen…

Hierbij nog even de link naar mijn Spotify lijst, waar deze single natuurlijk ook weer in is gezet. Volg de lijst om de volgende nieuwe single wednesdays en de toevoegingen op release friday of album sunday niet te missen.

Linsey’s Playlist

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: